Klottersanering/ klotterskydd

Vi tar bort klotter på de flesta underlag och arbetar både med kemisk och mekanisk sanering.

Klottersanering/klotterskydd

Problemen med klotter ökar för varje år som går. Fastigheter framförallt i städer och större tätorter förfulas och kostar ägarna stora pengar. Synops har kunskapen för att både sanera och skydda mot nytt klotter. Vi använder väl beprövade metoder och bra kemikalier för såväl klotterborttagning som skydd mot framtida angrepp.

Vi tar bort klotter på de flesta underlag och arbetar både med kemisk och mekanisk sanering. Valet av metod beror på färgen som klottraren använt och det underlag som är nedklottrat.

Platser som är speciellt utsatta kan det vara en bra idé att klotterskydda. Klotterskyddet stryks eller sprutas på den rena ytan och ligger som en hinna på underlaget som hindrar att färg, smuts och föroreningar tränger in. När det klottras på en skyddad yta är det lätt att ta bort klotterfärgen. Det klotterskyddade underlaget försvårar även avsevärt för affischer och klistermärken att fastna.

Tidigare utförda arbeten

Kontakta oss idag

Skicka ett meddelande till oss, vi återkopplar så snart vi kan!

[caldera_form id=”CF5901b61f4bada”]

SYNOPS AB
Org.nr:

Ett av Norrlands ledande saneringsföretag.

Adress:
Storlienvägen 36
831 52 Östersund

Telefon: 063-12 60 00
Fax :063-13 26 35
E-post: info@synops.se

Medlem i

Auktoriserade inom pcb, asbest , mögel, ventilationsrengöring, avfuktning, ventilerade golv, ESA-elsäkerhet, heta arbeten och ADR-transport av farligt avfall.